En söndag med bad för hela slanten

Vi har haft otroligt fint väder hela veckan hos farmorn och så även idag. Det var bestämt att vi skulle iväg och bada och barnens farbror med sambo ville haka på. 

När vi väl kom dit så dög tydligen inte badet, så barnen fick nöja sig med att bada med sina föräldrar enbart. Men det gjorde inget, för vi hade det bra i vattnet ändå. Vet inte om jag hade hakat upp mig på en sån petitess om jag träffat mina enda syskonbarn typ tre gånger om året, men det är ju jag det... 

Efter ett par timmars badande begav vi oss tillbaka. Jag svängde ihop en pasta och så hann vi både äta och ta en liten kvällspromenad innan fotbollsfinalen. 

Fotbollen var ju förskräcklig, var så jävla arg över att Tyskland inte vann. Orkar inte ens tänka på det, för då blir jag på dåligt humör igen. 

I morgon åker vi hem igen. Teddan har hemlängtan och vill sova i vår säng med Späckis, Apis, Kaninis och Rubble, så det blir bra att komma hem igen. Men innan vi påbörjar färden ska vi äta lunch med den där farbrorn med sambo. Får väl se om vi hittar något matställe som duger... 🤣