Älskade helg

Vilket otroligt väder vi haft i helgen, kände mig gladare än på länge. Igår tog jag med pojkarna och så åt vi lunch i solen vid löga. 

Efter maten lekte barnen i lekparken en stund och sedan tog vi en promenad längs vattnet nästan ända ner till Elbakajen. På väg tillbaka stannade vi till och tog en glasspaus och så blev vi kvar vid skateparken en stund. Ted var rätt ointresserad, men Ian var så imponerad av killarna där. Blir inte förvånad om jag själv får släppa av honom där om några år. Om det fortfarande är poppis att trixa runt med kickbike då förstås. 

När vi varit borta ett par timmar åkte vi och plockade upp Dennis och så åkte vi hem till Plåtis, där det blev årets första vettiga grillning 🤤 

Idag har vi tagit till vara på solen hela dagen. Efter en brunch begav vi oss ut på en kickbike runda. Teddan började med att dra en vurpa på parkeringen så att det bara dånade när han slog i bakhuvudet i asfalten, himla tur att hjälmen tog smällen. 

På eftermiddagen var det grillning hos brorsan som fyller år idag. Lilla Anastasia har lärt sig gå och såg så jäkla söt ut när hon gick fram och tillbaka mellan folk som applåderade åt hennes bedrifter.
Mat, barn som lekte och Ian blev svinsur för att jag gjorde två mål när vi spelade fotboll 😂

När vi tillslut kom hem och barnen blivit duschade och sken från topp till tå, så tog det inte lång tid innan dom somnade. Sol och frisk luft är verkligen den bästa sömnmedicinen.