En dag hos pojkarnas farmor

Lång dag idag. Vi har varit och hälsat på barnens farmor. Först var vi hemma hos henne ett par timmar och sedan hade hon tid för att fixa naglarna, så då skjutsade vi henne dit och sen strosade vi runt i centrum medan vi väntade på att hon skulle bli klar. När hon var färdig gick vi och åt lite mat och sen skjutsade vi hem henne innan vi själva åkte hem.

Hemvägen var inge rolig. Helvetes kö. Pojkarna och Dennis somnade i baksätet och jag fick köra två meter var tionde minut typ. Dennis vaknade till och bah "vad fan, är vi inte ens ute ur Stockholm?? Jag trodde vi skulle vara i Enköping nu!" 

Tog över en timme att komma ut, men sen var det bara att brassa på. Klockan sju var vi hemma, vi åkte halv fem. Då barnen hade sovit hela färden, så var dom ju inte direkt pigga på att lägga sig när vi kom hem. Ian somnade strax efter tio och Ted somnade nyss. Vilken härlig dag det kommer vara i morgon med två tröttgnälliga barn. 

Ian är det förresten synd om. Han såg bara hängigare och hängigare ut medan vi var borta och när jag tog tempen när vi kom hem hade han strax under 39 grader i feber. Hoppas han är piggare i morgon, ibland brukar han kunna vara sjuk en halv dag och sen vaknar han och är helt frisk dagen efter. Dom ser ju så ynkliga ut när dom ut feber, dom små liven. 

Ja, det var väl den dagen det. Ska försöka hitta något på Netflix som jag kan somna till.