Sova riktigt obekvämt

Jag avskyr Ians säng. Det är bara helt fel att när han sover där, det är ju min arm han ska hålla i när han sover och inte den där dumma spindelmannens. 


Förutom att det är sjukt omysigt att inte ha honom bredvid, så finns det massor med forskning som visar att barn upp till tre år mår och utvecklas betydligt mycket bättre om dom sover tillsammans med mamman. 

Låg och väntade på att han skulle vakna och komma i till mig, men eftersom han sover hela nätter sedan längre så var ju det bara onödigt. Somnade till slut. Vaknade vid 3 och hade så sjukt ont i ryggen att jag ville dö. Låg kvar och försökte somna om. Vid 4 tassade en glad liten pojke in i sovrummet och upp i sängen och ville gosa. Hur mysigt som helst. Vände mig på sidan och så kom jag på varför jag hade sjukt ont i ryggen. Det var ju ingen Ian som legat där och gett omedveten massage hela natten! Nu när han låg emot så var det så skönt att bli knådad av dom små knäna. 

Efter två timmars gos gick vi upp, klädde på oss och dansade loss i vardagsrummet innan det var dags att ta sig till föris och jobb. Sista veckan för Ian nu, sen är han ledig två veckor innan jag får joina. Hoppas veckorna går snabbt!