Fullt upp-vecka

Hua. I måndags förra veckan ringde dom från föris och sa att Ian hostade, så Dennis fick gå och hämta honom. Hostat har han ju gjort i flera veckor, så jag tyckte det var rätt nördigt att skicka hem honom för en sån sak. 


På tisdagen var dom till läkaren och det var ju liksom inget fel på ungen, men då föris muppade så fick han vara hemma ändå. Närmare helgen så blev han snorig och ögonen började kladda, så der var väl lika bra han fick vara hemma ändå. 

Energin har det dock inte varit nå fel på, och då han tyckt det varit tråkigt att vara hemma bara så tog vi oss till festivalen i staden på torsdagen så han fick åka lite karusell 😊 I lördags mötte vi upp Jack med familj, så dom fick åka och ha lite kul då med. 

Efter karusellåkandet åkte vi till morfar, som såg halvt döende ut när vi kom dit. Så ambulansen fick komma igen, till Ians stora förtjusning. När vi åkte iväg så blinkade ambulanskillen extra mycket med alla möjliga lampor för att Ian skulle få se 😊 

Läkaren sa att det inte visade nå på hjärtat (fast jag tycker hennes förklaring låter märklig), så det var väl bra. Både ambulans och frisk morfar, två flugor i en liksom. 

Under helgen blev Ians ögonvarande värre och i panik skrek han att "IAN KAN INTE SE!!!!". Och det kunde han verkligen inte, för ögonen var igenklistrade som av tapetklister, så i söndags åkte vi till jouren. Där hade vi turen att få träffa doktor Emir, som faktiskt är på mitt jobb och gör AT. Jag sa att han får skriva ut något, annars skriver vi inte ut hans anteckningar 😂 Ver inte om han tog hotet på allvar, men han skrev ut en antibiotikasalva till ögonen iaf 😂

Hostan kan sitta i flera månader och så länge tänker vi iaf inte vaba, så i morgon är det föris som gäller igen. Snoret är borta och infektionen i ögonen är borta, så nu får det vara bra. 

Blir skönt med lite ordning och reda igen.